вівторок, 15 листопада 2016 р.

Добро повертається сторицею!



   На початку літа в бібліотеці-філії №3 , що по вул. 50-річчя УПА, 13 була оголошена акція "Подаруй книгу читальні Маріуполя". Ініціаторами створення української читальні в м. Маріуполь стала сім'я Яхвіних, які тимчасово були переселені до Стрия з метою уникнення негативних наслідків збройного конфлікту на Сході України . А згодом, повернувшись до рідної домівки відкрили в своєму місті українську читальню. 


   Працівники бібліотеки-філії №3 люб'язно відгукнулися на прохання Лілії Яхвіної допомогти зібрати книги українською мовою.
   Було зібрано понад 150 примірників книг і відправлено до Маріуполя "Новою поштою".
   Колектив бібліотеки висловлює щиру подяку дарувальникам, які долучилися до акції. І дуже приємно , що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисно, доброзичливо та від щирого серця. Бо добро обов'язково повертається до тих, хто його віддає.
   Особливу подяку висловлюємо подружжю Надії та Ізидору Гнатівим - просвітянам, справжнім патріотам нашої держави, п. Роману Мазяку - голові осередку ветеранів спорту Стрийщини, п. Ігорю Брику - голові міськрайонної організації партії "Воля", користувачам бібліотеки Тарасу Сафіянику, Тетяні Кренців та багатьом небайдужим стриянам. 
   Уклінно дякуємо дарувальникам та бажаємо успіхів і поваги від людей. Нехай Вам щастить у всіх починаннях, а Бог благословляє на Ваші добрі діла.

Немає коментарів:

Дописати коментар