четвер, 29 березня 2018 р.

Бібліотека чекає на тебе !!!


   Сьогодні бібліотеки України – на стадії трансформації від тихих, сірих книгозбірень минулого, у яких завжди мала панувати тиша, до бібліотек майбутнього, які є сучасними інформаційно-культурними центрами, платформами для генерації та реалізації нових ідей на користь громади.


 Обожнюємо  ті моменти, коли новий користувач приходить лише за книгою, а коли дізнається про весь спектр бібліотечних послуг, широко округлює очі від здивування, і на наступний день приводить друзів. Саме завдяки таким враженням людей і змінюється система.

  
   Бібліотека - філія №3, що знаходиться по вулиці 50 - річчя УПА, 13  успішно виконує свою головну роль – об’єднує місцеву громаду та забезпечує інтелектуальні й культурні потреби відвідувачів відповідно до вимог сучасного інформаційного суспільства.

 В Інтернет-центрі бібліотеки оновлено  інформаційний куток "ГІЦ ІНФОРМУЄ". Головною метою ГІЦ (громадсько-інформаційного центру) є надання безкоштовних інформаційних послуг мешканцям міста. Такі центри потрібні сьогодні населенню, бо стали майданчиком конструктивного діалогу влади, бібліотеки і громади.
   Неабияке задоволення приносять нові книги, які надходять в бібліотеку. Кожна нова книга – це завжди подія та нове знайомство.
Нещодавно фонди бібліотеки поповнились новими виданнями сучасних авторів.

То ж гостинно запрошуємо мешканців нашого міста відвідати нашу бібліотеку та вибрати собі книгу для душі!

Немає коментарів:

Дописати коментар