четвер, 17 травня 2018 р.

Дню Матері присвячується...


У ці травневі дні, коли дзвенить у ніжній блакиті спів жайворонка, коли теплий, лагідний весняний вітерець ледь – ледь колихає шатро чаруючої зелені кущів та дерев, коли зацвітають перші квіти, приходить до нас прекрасне свято, свято народження життя - Свято Матері, а ще святкуємо й дуже важливе споріднене свято – День сім’ї.

Мати, мама, матуся, неня — такими високими словами величаємо жінку — матір. Скільки спогадів і тепла таїть у собі це магічне слово. Цим словом ми називаємо найдорожчу, найдобрішу, найкращу, наймилішу нам людину.



  З року в рік  працівники бібліотеки-філії №3 Стрийської МЦБС з нагоди Дня матері проводять  заходи, які прославляють Матір та родину. 

   Цими днями спільно з партнерами: педагогічним  колективом та учнями ВПУ №35  урочисто провели свято вдячності  "Мамо рідна, хай святиться ім'я твоє!"

   Святкували з квітами, віршами та піснями.  До заходу був підготовлений відео – фільм,  вислови видатних людей про жінку – матір, жінку – берегиню роду, пролунало багато теплих щирих віршів, пісень  про мам та для мам: "Мамина молитва", "Роса", "Моє літо", "Обійму"
Завідувач бібліотеки-філії №3 Оксана Котик розповіла присутнім як виникло свято Матері. 

      Ведучі навели цікаві цифри та факти, розповіли, що кожної секунди у світі народжується три людини, і вони теж незабаром зможуть вимовити слово «Мама».  Закликали поважати та любити своїх матерів.

Для віртуальних користувачів пропонуємо переглянути світлини заходу...
Відкрила свято  завідувач бібліотеки-філії №3 Оксана Котик
















Ведучі  свята  Вікторія Луців та Андрій Вітрів

Тріо: Надія Дзерин, Вікторія Луців, Іванна Колодруб

Пісня у виконанні Андрія Вітріва
Співає Іванна Колодруб
Ярослав Лівша, випускник училища. Пісня Кузьми Скрябіна "Мама"
Авторська пісня "Дорога додому" у виконанні вчителя училища Сявавко Ярополка Омельяновича. Музичний супровід: кер. вокального гуртка Максимович Роман Юрієвич.



Вклонімося, люди, матерям своїм, чиїм теплом навіки ми зігріті !!!



Немає коментарів:

Дописати коментар