понеділок, 26 листопада 2018 р.

Майстер - клас у бібліотеці!


   Ніщо так не приносить радість, як річ, створена своїми руками. І, правда, різні саморобки не тільки наповнюють життя яскравими фарбами, але й мають свою унікальність і якусь родзинку. І вже точно про таку річ забути не можливо. 
   В бібліотеці-філії №3 Стрийської МЦБС пройшов цікавий  майстер-клас під назвою "Яскравий світ на дотик" (підтримка та розвиток творчих здібностей). Бібліотека підтримує тісну співпрацю з своїми партнерами, серед яких: філія Центру творчості дітей та юнацтва та СЗШ №3  ім.І.Франка. 
   Майстер-клас провела Ханик - Соя Юлія Ігорівна - керівник гуртка ткацтва та Арт-майстерні Центру творчості дітей та юнацтва. А учасниками цього творчого дійства були керівник гуртка "Народознавство" школи №3  Алексевич Галина Михайлівна з своїми учнями 6 - 8 класів : Трусевич Анастасія, Ямнич Вікторія, Алексевич Соломія, Козар Павліна, Мердух Софія, Голодянка Юлія, Мороз Вероніка, Довгалюк Вікторія.
Виготовляли подарункову листівку. 
Юлія Ігорівна розповіла про свою творчість, а згодом допомагала ідеями та порадами, які кожен втілював у власному баченні. Веселе товариське спілкування захопило усіх учасників. Бажання виготовити власний виріб та фантазія додала присутнім приємних емоцій. Діти почули цікаві історії, отримали імпульс до нових задумів і кваліфіковану оцінку майстрині. 
   Наприкінці заходу усі учасники висловили велику подяку молодій, креативній майстрині за змістовний та захоплюючий  майстер-клас та за традицією зробили світлини з власними виробами, які залишили собі на згадку. 
Приємно було творити разом!




















































































































        
До  наступних зустрічей у бібліотеці!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар