середу, 13 жовтня 2021 р.

Творча майстерня в бібліотеці!

 14 жовтня - значуща дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюванням серця мільйонів громадян нашої країни. Українці відзначають чотири великі свята:

- День  Покрови Пречистої Богородиці
- річниця створення Української повстанської армії  (УПА) - 1942 р.
- День Українського козацтва
- День захисника і захисниць України 
  (від 14 жовтня 2014).
В бібліотеці-філії №3 Стрийської МЦБС в переддень свята було гамірно і атмосферно!

 До бібліотеки завітали наші багаторічні партнери:  учні СЗШ №3 (6 - В клас, кл. керівн. Алексевич Г.М.) та керівник Арт- майстерні і гуртка ткацтва Центру творчості дітей та юнацтва м. Стрия  Ханик-Соя Юлія Ігорівна.
Завітали на захід, який називався
Творча майстерня
Library#creative_Lab  "Оберіг для справжнього воїна" (до Дня захисника і захисниць України та Дня українського козацтва)
З ниток для в'язання та вишивання виготовляли обереги воїнам - ангеликів.




Бібліотекарі розповіли учням про захисників і захисниць України, про те, чому саме на Покрову відзначаємо ці свята. Діти зрозуміли, що це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність задля процвітання нашої держави, збереження її незалежності та територіальної цілісності, хто несе почесну варту на захисті народу України.
Дітей переповнювали емоції! 
Вони  залишилися дуже щасливими від того, що власними руками створили оберіг для тих, хто береже наше життя - наших дорогих захисників України!

Щиро бажаємо нашим захисникам і захисницям міцного здоров’я, незгасимої енергії, завзяття та сили, душевного спокою й покровительства Пресвятої Богородиці в усіх справах та починаннях!

Миру та злагоди нашій країні, благополуччя та добробуту кожній українській родині!














Немає коментарів:

Дописати коментар