пʼятницю, 17 грудня 2021 р.

Національний тиждень читання!

 З 13 по 19 грудня 2021 року в Україні вперше стартує Національний тиждень читанняякий проводить Український інститут книги спільно з МКІП.  Це  особливий час, коли читачі, письменники, видавці, бібліотекарі, книгарі об’єднуються навколо книги та читання.

Гасло Національного тижня читання: 

“Знайди свою книжку!”

Мета — залучити українців до читання, купівлі та дарування книжок, відвідування бібліотек, а також привернути увагу до українського книговидання та літератури, підтримати видавництва, книгарні та бібліотеки.
В бібліотеці - філії №3 Стрийської МЦБС на читача чекають  тематичні підбірки книг, поради, з чого варто почати читання в різному віці, а також новинки сучасних українських авторів. 
В рамках Національного тижня читання до бібліотеки завітали наші партнери, з якими ведемо багаторічну творчу співпрацю - учні  першого курсу ВПУ №35  групи №43 зі спеціальності "Оператор з обробки інформації програмного забезпечення" у супроводі  класного керівника Судук  М. В. та провідного  бібліотекаря училища Паровінчак Л.О.
Учні були враженні розмаїттям книжкових виставок, поринули в чудовий книжковий світ.
Оглянули Інтернет - центр бібліотеки, який справив на них купу нових вражень. 
Приємно було чути: "як у вас тут круто!!!)
Весело та радісно було в цей день в бібліотеці. 
Дехто навіть встиг пограти в Дартс.


Бажаючі мали змогу записатися до бібліотеки і стати нашим читачем.
Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія.
Тож, запрошуємо усіх до нашої бібліотеки, де кожен знайде для себе потрібну інформацію. Ми завжди раді зустрічі з Вами і працюємо тільки для Вас!
Ласкаво просимо!

Немає коментарів:

Дописати коментар