четвер, 14 квітня 2016 р.

Семінар бібліотечних працівників!!!

  14 квітня в Стрийській центральній бібліотеці ім. М.Шашкевича відбувся семінар. Попри  похмуру дощову  погоду за вікном, читальна зала бібліотеки сяяла  сонячними посмішками присутніх, які зібралися в ній.  А це -  бібліотечні працівники усіх публічних бібліотек, шкіл та інших навчальних закладів міста.
Семінар на тему:"Бібліотеки міста - інформаційні платформи розвитку громади" підготувала та провела провідний методист Стрийської МЦБС Баранюк Валентина Анатолівна. Нею була продемонстрована мультимедійна презентація "Якісні зміни бібліотек задля забезпечення сталого розвитку України". 
 Цікаву мультимедійну презентацію про  роботу дитячої бібліотеки-філії №6 з використанням  ІТ- технологій  презентувала бібліотекар Гаргас Галина Василівна. А бібліотекар бібліотеки-філії №2 Матковська Надія Адольфівна показала презентацію на тему: "Просування електронних інформаційних послуг - основа іміджу бібліотеки". 
  Про зручність, переваги і значення для користувача електронної читанки  присутніх ознайомив бібліотекар інтернет-центру ЦДБ ім. В.Стефаника Олександр Олександрович Коган. 
    Завідуюча відділом абонементу центральної бібліотеки ім. М.Шашкевича Карівець Ганна Степанівна виступила з доповіддю про роботу абонементу  за проектом "Промінь надії"(співпраця з товариством сліпих).
  Гостею семінару була завідуюча науково-методичним відділом, координатор РТЦ ЛОУНБ Шматько Олена Василівна. Вона представила на огляд присутнім цікаву мультимедійну презентацію "Сучасна бібліотека: переформатування діяльності". А директору Стрийської МЦБС Яремко Людмилі Трохимівні вручила ПОДЯКУ за сумлінну багаторічну працю.
  Семінар був дуже цікавим, корисним для бібліотечних працівників. 

Баранюк В.А.

Гаргас Г.В.
Матковська Н.А.
Коган О.О.
Шматько О.В.


Представлені методичні рекомендації та узагальнюючі матеріали цілком успішно можна реалізувати у роботі бібліотек, що й взяли на озброєння присутні.

Немає коментарів:

Дописати коментар