пʼятницю, 10 листопада 2017 р.

"Під сузір'ям симпатій"

  

Цими днями в бібліотеці-філії №3 Стрийської МЦБС відбувся чудовий  захід – відверта розмова-діалог з молоддю «Під сузір’ям симпатій»
Юність і молодість – найкращий час для створення дружніх відносин. Саме в цей час дружба стає більш повною і важливою. Адже для хлопців, юнаків  дівчина завжди була таємницею.


Гуляючи парком, особливо в теплу пору року, можна не рідко зустріти молодих людей, що гуляють разом, тримаючись за руки.  Красиві закохані пари часто викликають розчулення в душі…Але як розвиваються  відносини людей? Що має лежати в їх основі? Як добитися того, щоб з часом вони зміцнювалися а не руйнувалися?  Відповіді на всі ці запитання мали змогу отримати  учасники зустрічі учні 10 – Б  класу СЗШ №3 .

   До книгозбірні завітали високоповажні гості:

Отець Остап Микитчин (голова комісії освіти і виховання у Стрийській Єпархії) та Отець Іван Мілян (священик церкви Володимира і Ольги).
Співорганізатор заходу Алексевич Галина Михайлівна, вчитель християнської етики та укр. мови та літератури СЗШ №3
Павлух Уляна Михайлівна, вчитель географії, класний керівник 10-Б класу СЗШ 3
Меценат, спонсор,  великий друг бібліотеки Ігор Богданович Брик
Баранюк Валентина Анатоліївна, провідний методист Стрийської МЦБС.

   Розмова відбувалась у дуже теплій невимушеній атмосфері. Молодь уважно слухала розповіді отців, задавали запитання. Говорили про значення любові  та дошлюбну чистоту.
Сучасна  молодь потребує обґрунтованої відповіді на всі свої запитання, а їх в неї дуже багато і вони різноманітні. Тому, щоб був добрий результат, духовному наставнику потрібно бути в тренді з сучасною молоддю. Для цього потрібно знати, чим живе молода людина, де і як її шукати, які в неї вподобання.  Священик має  зрозуміти сучасну молодь, налаштуватися на ту хвилю, яку молодь могла б сприйняти. 
   І це їм вдалося …Цікаві розповіді Отця Остапа так зачарували присутніх у залі, що юнаки і дівчата   не хотіли розходитися, хотіли слухати ще і ще, шкода ,що було обмаль часу… 
На завершення заходу присутні послухали настанови та побажання від Ігоря Брика, який завжди підтримує молодь. До бібліотеки він завітав з солодким подарунком для них, чим  викликав  багато радості та безліч позитивних емоцій.

Іноді здається що почати відносини дуже складно, але в порівнянні з тим, що їх потрібно буде зберегти і зміцнити це – дрібниця. Тому спільно будуйте своє щастя і насолоджуйтеся ним!
   Саме такі заходи зараз на часі, до яких молодь долучається і через які виражається.
   Бібліотека і надалі  у своїй роботі виділятиме пріоритетним напрямком саме роботу з молоддю, адже  молодь – наше майбутнє. А завдяки співпраці з партнерами  працюватиметься ще краще!



 
Книжкова виставка "Під сузір'ям симпатій"





 
Завідувач філії О. Котик
Всечесніші отці: о. Іван Мілян та о. Остап Микитчин
Меценат Ігор Брик
Спільна світлина на добру згадку!








Немає коментарів:

Дописати коментар