вівторок, 21 листопада 2017 р.

Революція гідності змінила країну і кожного з нас!

21 листопада країна відзначає річницю Євромайдану, який започаткував Революцію гідності.


Того ж вечора на майдан Незалежності прийшло  близько двох тисяч осіб. Серед них журналісти, громадські активісти, студенти...  Саме тоді, у перший день протесту, народилося гасло «Україна – це Європа!».  Пізніше підійшли опозиційні політичні лідери, яких, до речі, люди зустріли доволі прохолодно. Загальна нелюбов і недовіра до політиків проектувалася і на опозиціонерів, які, на думку українців, зробили недостатньо, аби влада дозволяла собі, зокрема, і такі різкі зовнішньополітичні розвороти. Студентство, яке було мотором протестних акцій, змусило змінюватися усе суспільство. Саме молодь розбудила країну, саме вона стала каталізатором Майдану. І саме на ній лежить найбільша відповідальність за майбутнє країні.
Мета Революції гідності — примусити владу працювати заради своїх громадян, заради їхнього кращого майбутнього. А якщо ця влада не хоче чи не може, значить її місце — на звалищі історії. Саме так і сталося!
 Якщо хочемо європейського благополуччя, європейського рівня життя, то маємо жити і працювати як європейці: віддавати державі більше, ніж брати та вимагати з неї. І щодня пам'ятати про тих, хто віддав своє життя за кращу Україну — за таку Україну, про яку усі ми мріємо...

Слава Україні! Вічна пам'ять Героям!

Джерело: Високий замок

Немає коментарів:

Дописати коментар