вівторок, 28 травня 2019 р.

До Дня Героїв АТО!


Дорогі наші хлопці, наші герої,
Ми слідкуєм за вами щодня,
Молим Бога, щоб вас не здолати,
Щоб скоріше скінчилась війна.

То ж вертайтеся, рідні, живими,
Щоб усмішка була на лиці,
Вас чекають кохані і мами,
Та ще в декого діти малі.
23 травня  на державному рівні відзначили День Героїв.
Це день пам'яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків — борців за волю України та є символом непоборності української нації.
Про високий дух борців за волю України, який став прикладом нескореності, мужності та непохитності у відстоюванні інтересів рідного народу і держави говорили  у бібліотеці-філії №3 Стрийської  МЦБС. 
 Днями тут спільно з партнерами бібліотеки –  викладачами та учнями   ВПУ №35 до Дня Героїв провели  урок мужності  «Дух сильніший за зброю».
Привітали присутніх зі Святом Героїв та звернулися, насамперед, до учнівської молоді – як до майбутнього української нації, завідувачі бібліотеки училища  Любов Паровінчак та бібліотеки - філії №3  Оксана Котик.
Про полинову долю захисників України пісенно розповіли учні  училища Андрій Вітрів та Вікторія Луців.  Прозвучали пісні:  «Вклонімося солдату», «Повернутися живим», «Лист до коханої», «Слава нації».

   Читали патріотичну поезію про те, як українці цінують честь і свободу та свято бережуть рідну землю. Прозвучали вірші: «До Героя», «Я дивлюся в твої очі», «Серце коло серця», «Свобода пахне короваєм», «Спасибі, що живий!»
   В Інтернет-центрі  бібліотеки переглянули відеокліп «Війна за Україну»

   Щиро дякуємо за допомогу в організації  свята художнім  керівникам  ВПУ №35: літературно-драматичного гуртка Павлій Наталії Романівні та вокально-естрадного гуртка Максимович Роману Юрієвичу. 
   На завершення прозвучала пісня «Ми бажаєм вам добра».
Дорогі наші захисники, мо­лоде покоління обіцяє рівнятися на вас і стати справжніми патріотами своєї держави, боро­тися за волю, честь і за народ!
 Дякуємо вам за мирне небо над нашими домівками і бажаємо якнайшвидше повертатися додому з перемогою тим, хто ще воює.


Україна – непереможна, бо Герої не вмирають!

Немає коментарів:

Дописати коментар