вівторок, 1 жовтня 2019 р.

Отримай задоволення від читання!



Кожен по-своєму переживає осінь: хтось бачить лише дощі, похмуре небо, напівголі дерева, а хтось бачить осінь натхненною, яскравою, трохи прохолодною, й від цього трохи ніжною. Осінь має свій настрій, свої відтінки  і, звісно ж, свої книжки. Теплі книжки.В цю прекрасну пору року бібліотечні працівники святкують своє професійне свято - Всеукраїнський день бібліотек.
Це чудова  нагода відзначити роль книгозбірні у житті кожного українця і, зокрема зростаючих поколінь. Це можливість привернути увагу суспільства до ролі і високої місії бібліотекаря –  навчати орієнтуватися у потоці інформації, допомогти зрозуміти, що бібліотеки єднають світ, а бібліотекарі є хранителями, збирачами духовних скарбів, помічниками і порадниками на шляху до знань і мудрості.Працівники бібліотеки-філії №3 Стрийської МЦБС з нагоди професійного свята провели  Non - Stop акцію: "Обирай українську книгу" та Флешбук  "Нові книги нового століття".
То ж запрошуємо мешканців міста до бібліотеки! Нові книги чекають на Вас!Ви зможете переглянути  улюблені книги, можливо, незрозумілі колись в минулому. Переживете радість читання  знову... Книжки мають багато рівнів. В хороших завжди є щось таке, що недодивився чи недорозумів. В корисних завжди буде щось, що забув і варто пригадати. Додатково це містить якесь незбагненне почуття особливого комфорту і безпеки  ніби прогулянка по добре знайомих і  улюблених місцях, ніби повернення в рідне місто,  або в дім, де виріс.



Немає коментарів:

Дописати коментар