понеділок, 23 серпня 2021 р.

До Дня Державного Прапора та 30-річчя Незалежності України!

 23 серпня -  День Державного Прапора України!

Символ державності України - прапор - докладно описаний у Конституції країни. Після проголошення Незалежності держави прапором України називають полотно з двох рівних частин синього та жовтого кольору. У цьому співвідношенні ширини полотна до його довжини - 2: 3. Такі стандарти закріплені конституційно.


Прапор нашої країни входить у її історію. Настільки багато всього у двох кольорових смугах. Це і вірність, і людяність наших громадян. Їх відвертість та чесність. Готовність до самопожертви та віра в нашу державу. 

Свій прапор - свій символ, його особливе місце серед безлічі держав. Нехай його двоколірні переливи ніколи не зникнуть. Нехай він гордо майорить у висотах.

У бібліотеці - філії №3 Стрийської ЦБС з нагоди Державних свят пройшла патріотична майстерка "Прапор - символ моєї України!"

Користувачі бібліотеки, разом з дітьми  та бібліотекарями виготовляли з кольорового паперу символ нашої Держави - Прапор!

Майстерку провела керівник гуртка Стрийського районного Будинку дитячої та юнацької творчості Оксана Стасула, за що їй безмежно вдячні.

Під час майстерки активно спілкувалися, дізналися багато цікавого про покоління наших предків, які творили націю та боролися за державність та незалежність України.

 У бібліотеці оформлено тематичну експозицію "Хай квітне щаслива моя Україна!"

 Здоров'я всім Вам та достатку в кожну домівку. Нехай любов до України  зігріває Ваші серця, а наша країна й надалі розвивається, міцніє  та процвітає.
Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар